Verstopte WC, slecht aflopende afvoer of stankoverlast in huis? Voedselresten, wasmiddelen of vetresten zorgen ervoor dat u leidingen – en erger nog het riool – verstopt kunnen raken. Ontstoppingsmiddelen die u zelf in huis heeft, zijn vaak niet meer voldoende.

Onze rioolspecialisten lossen het probleem snel voor u op. Door de ruime ervaring en het werken met moderne apparatuur weten zij de oorzaak snel op te sporen en op te lossen. op. Zonder hak-, breek- of graafwerkzaamheden.

Rioolinspectie en rioolreiniging

Om verstopping op te lossen of toekomstige problemen (zoals breuk) te voorkomen, voeren wij een camera-inspectie uit. De camera die door het rioolstelsel wordt geleid detecteert direct het probleemgebied. Meteen treffen wij adequate maatregelen: direct ontstoppen, reinigen of herstelwerkzaamheden uitvoeren. Uw riool werkt weer zonder problemen.

Stankoverlast

Last van stank in huis die u niet kunt verklaren? Mogelijk heeft u een probleem met de riolering. Een breuk, een verbinding die niet meer sluit, het kan op verschillende plekken zitten. Onze specialisten sporen onder andere met de rookproef het probleemgebied snel op.

Direct herstel

In de meeste gevallen kan het probleem zonder hak- of breekwerk opgelost worden. Soms echter is het probleem zo ernstig dat dit wel nodig is. Het voordeel van Wierts is dat wij aansluitend direct de herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Alle vakgebieden hebben wij immers in huis. Tegelzetters, loodgieters om gas- of CV- of waterleidingen om te leggen, stucadoors en bestratingsvakmensen. Geen gedoe, geen verschillende bedrijven. Het wordt door dezelfde contactpersoon opgepakt.

Onze rioolspecialisten zet u in voor:

Kunnen we helpen?

24 uur per dag stand-by

Rioleringsprobleem houden zich niet aan kantoortijden. Onze specialisten staan dan ook buiten kantooruren voor u klaar om uw probleem of verstopping te verhelpen.

045-532 48 99

Ik ben nu de trotse eigenaar van een zonne-energie systeem van 4 kWp op mijn lessenaarsdak met een flauwe helling. Wierts is gevraagd door de panelenleverancier om ze te installeren. Bij de intake is geconstateerd dat er blazen onder het bitumen zaten. Het is onverstandig dit probleem niet op te lossen omdat je natuurlijk 25 jaar geen dakproblemen wil hebben onder de zonnepanelen. Ik heb alle hulp en ondersteuning van Wierts gekregen om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig was er geen vochtprobleem maar de dakbedekking moest vernieuwd worden. De dakdekkers waren zeer vriendelijk en hebben kwalitatief goed werk geleverd. We hebben deze week de officiele oplevering gehad en nog enkele nazorgpuntjes naar volle tevredenheid opgelost.

Dhr. Miltenburg uit Schinnen

Medio 2012 in eerste instantie een offerte opgevraagd voor renovatie van de badkamer en het toilet. Offertes opvragen doet iemand meestal op meerdere plaatsen t.b.v. prijsvergelijking. Van een leverancier kreeg ik een offerte die een A4 besloeg. Van de firma Wierts kreeg ik een uitgebreide offerte, waarin verantwoording werd afgelegd tot het laatste spijkertje. Uiteraard heb ik voor die offerte gekozen. Hetzelfde heb ik gedaan voor renovatie van het dak, van het dak van de aanbouw en voor het betegelen van een gang. Ik ben uitermate tevreden over de wijze van offreren, de begeleiding tijdens de renovatie, en de deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers die aan de uitvoering van het bovenstaande hebben meegewerkt.

Mw. Zimmermann uit Kerkrade

De werkzaamheden bestonden uit het verbouwen van de badkamer. Natuurlijk zit dan wel eens iets tegen maar dit werd deskundig en snel opgelost. Wij kunnen helemaal niets negatiefs bedenken, al zouden we willen. Als materiaal al later werd geleverd wisten wij dit ruim van te voren. De kwaliteit en deskundigheid, de betrokkenheid en de adviezen van de mensen die hier dagelijks waren hebben we als meer dan prettig ervaren. De afwerking tot in het kleinste detail, de zorgvuldigheid en de gehele nazorg hebben indruk op ons gemaakt. Wij hebben een prachtige badkamer

Fam. van Loo uit Kerkrade

lees meer reviews op klanten vertellen

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?