Hoger rendement en prettig wonen

Als vastgoedinvesteerder, woningvereniging of VVE-beheerder vraagt het onderhoud van uw vastgoed constante aandacht. Ze beïnvloeden immers direct de waarde van uw bezit.

Om de juiste strategische keuzes te maken voor het onderhoud van uw vastgoedportefeuille is kennis van zaken en ervaring nodig. Als specialisten in onderhoud adviseren wij op welke manier u het meeste rendement op uw vastgoed kunt behalen.

 

 Voor wie

  • vastgoedinvesteerder
  • woningcorporatie
  • VVE
  • scholen
  • zorginstellingen
  • industrie
  • rijksgebouwendienst

Met onderhoudsplanning grip op toekomst

Afhankelijk van de conditie van uw vastgoed en de doelstellingen op (lange) termijn formuleren wij onderhoudsplannen voor verschillende termijnen: kort, middellang en lang.

Direct zicht op:

Oplossingen op maat

Herstel, preventief onderhoud of gericht onderhoud om woningen te moderniseren. Onze vakmensen houden uw vastgoed in goede conditie.

Plannen, budgetteren en inkopen van onderhoud vraagt kennis van het vak en kennis van de markt. Wat en hoe vergelijk je? Hoe weet je dat het aangebodene daadwerkelijk het juiste voor de portefeuille is? Wilt u kunnen vertrouwen op de juiste zorg voor uw vastgoed, laat het volledige onderhoud aan Wierts over.

Planning, uitvoering en bewaking worden door ons geregeld.

Uiteraard kunt u ook voor afzonderlijke componenten kiezen. U stelt samen wat bij u en uw organisatie past.

De mogelijkheden:

 

Van een lekkage van vandaag tot een uitstekende vastgoedconditie voor morgen.

 

Voordelen uitbesteden van service-, onderhouds- en beheertaken:

* Bij 2 woningcorporaties hebben we een besparing van 20% op de onderhoudskosten gerealiseerd

Ook besparen op onderhoudskosten?

Bel vandaag nog voor een afspraak en bekijk hoeveel voordeel u voor uw organisatie kunt behalen

045-532 48 99

Kunnen we helpen?

Ik ben nu de trotse eigenaar van een zonne-energie systeem van 4 kWp op mijn lessenaarsdak met een flauwe helling. Wierts is gevraagd door de panelenleverancier om ze te installeren. Bij de intake is geconstateerd dat er blazen onder het bitumen zaten. Het is onverstandig dit probleem niet op te lossen omdat je natuurlijk 25 jaar geen dakproblemen wil hebben onder de zonnepanelen. Ik heb alle hulp en ondersteuning van Wierts gekregen om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig was er geen vochtprobleem maar de dakbedekking moest vernieuwd worden. De dakdekkers waren zeer vriendelijk en hebben kwalitatief goed werk geleverd. We hebben deze week de officiele oplevering gehad en nog enkele nazorgpuntjes naar volle tevredenheid opgelost.

Dhr. Miltenburg uit Schinnen

Medio 2012 in eerste instantie een offerte opgevraagd voor renovatie van de badkamer en het toilet. Offertes opvragen doet iemand meestal op meerdere plaatsen t.b.v. prijsvergelijking. Van een leverancier kreeg ik een offerte die een A4 besloeg. Van de firma Wierts kreeg ik een uitgebreide offerte, waarin verantwoording werd afgelegd tot het laatste spijkertje. Uiteraard heb ik voor die offerte gekozen. Hetzelfde heb ik gedaan voor renovatie van het dak, van het dak van de aanbouw en voor het betegelen van een gang. Ik ben uitermate tevreden over de wijze van offreren, de begeleiding tijdens de renovatie, en de deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers die aan de uitvoering van het bovenstaande hebben meegewerkt.

Mw. Zimmermann uit Kerkrade

De werkzaamheden bestonden uit het verbouwen van de badkamer. Natuurlijk zit dan wel eens iets tegen maar dit werd deskundig en snel opgelost. Wij kunnen helemaal niets negatiefs bedenken, al zouden we willen. Als materiaal al later werd geleverd wisten wij dit ruim van te voren. De kwaliteit en deskundigheid, de betrokkenheid en de adviezen van de mensen die hier dagelijks waren hebben we als meer dan prettig ervaren. De afwerking tot in het kleinste detail, de zorgvuldigheid en de gehele nazorg hebben indruk op ons gemaakt. Wij hebben een prachtige badkamer

Fam. van Loo uit Kerkrade

lees meer reviews op klanten vertellen

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?