Schade aan uw dak is een groot probleem. Lekkages, vocht in huis, het zijn grote zorgen. Een goed gemaakt, waterdicht dak is een grote waarde voor uw woning. Fraaie dakkapellen en dakramen zorgen voor een zee van ruimte en licht op uw zolder. Onze zeer ervaren dakdekkers adviseren u bij uw plannen of problemen met uw dak.

Vakmanschap

Dakdekken is een vak. Bouwkundige kennis en materiaalkennis zijn nodig, maar daarnaast vraagt het écht vakmanschap. Onze dakdekkers zijn dan ook BRL4702 gecertificeerd, een kwaliteitswaarborg, en worden zij voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te zijn van de laatste technieken, wetten en regels. Voldoen aan veiligheidseisen is een vanzelfsprekendheid.

De mogelijkheden:

Onze specialisten komen graag bij u langs om uw probleem of wens te bespreken. Ter plekke bekijken we de situatie. Op die manier kunnen wij u een écht passend advies geven.

Certificeringen

Wierts BV beschikt uiteraard over de benodigde certificeringen:

Kunnen we helpen?

24/7 bereikbaar

Stormschade, weggewaaide pannen, onze dakdekkers staan elk moment voor u klaar.

045-532 48 99

Ik ben nu de trotse eigenaar van een zonne-energie systeem van 4 kWp op mijn lessenaarsdak met een flauwe helling. Wierts is gevraagd door de panelenleverancier om ze te installeren. Bij de intake is geconstateerd dat er blazen onder het bitumen zaten. Het is onverstandig dit probleem niet op te lossen omdat je natuurlijk 25 jaar geen dakproblemen wil hebben onder de zonnepanelen. Ik heb alle hulp en ondersteuning van Wierts gekregen om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig was er geen vochtprobleem maar de dakbedekking moest vernieuwd worden. De dakdekkers waren zeer vriendelijk en hebben kwalitatief goed werk geleverd. We hebben deze week de officiele oplevering gehad en nog enkele nazorgpuntjes naar volle tevredenheid opgelost.

Dhr. Miltenburg uit Schinnen

Medio 2012 in eerste instantie een offerte opgevraagd voor renovatie van de badkamer en het toilet. Offertes opvragen doet iemand meestal op meerdere plaatsen t.b.v. prijsvergelijking. Van een leverancier kreeg ik een offerte die een A4 besloeg. Van de firma Wierts kreeg ik een uitgebreide offerte, waarin verantwoording werd afgelegd tot het laatste spijkertje. Uiteraard heb ik voor die offerte gekozen. Hetzelfde heb ik gedaan voor renovatie van het dak, van het dak van de aanbouw en voor het betegelen van een gang. Ik ben uitermate tevreden over de wijze van offreren, de begeleiding tijdens de renovatie, en de deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers die aan de uitvoering van het bovenstaande hebben meegewerkt.

Mw. Zimmermann uit Kerkrade

De werkzaamheden bestonden uit het verbouwen van de badkamer. Natuurlijk zit dan wel eens iets tegen maar dit werd deskundig en snel opgelost. Wij kunnen helemaal niets negatiefs bedenken, al zouden we willen. Als materiaal al later werd geleverd wisten wij dit ruim van te voren. De kwaliteit en deskundigheid, de betrokkenheid en de adviezen van de mensen die hier dagelijks waren hebben we als meer dan prettig ervaren. De afwerking tot in het kleinste detail, de zorgvuldigheid en de gehele nazorg hebben indruk op ons gemaakt. Wij hebben een prachtige badkamer

Fam. van Loo uit Kerkrade

lees meer reviews op klanten vertellen

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?