Riooltechniek,
-beheer & -reiniging

Rioolinspectie en rioolreiniging

De rioolspecialisten van Wierts lossen dit soort ongemakkelijke problemen snel voor u op. Door onze jarenlange ervaring, expertise en gebruik van de modernste apparatuur weten zij de oorzaak van uw rioolprobleem snel op te sporen en op te lossen. Zonder hak-, breek- of graafwerkzaamheden.

Aangezien rioleringsproblemen zich niet aan kantoortijden houden, staat ons team van rioolspecialisten dag en nacht voor u klaar om uw probleem te verhelpen.

Camera inspectie

Om verstoppingen snel en efficiënt op te sporen, of om toekomstige problemen zoals een breuk te voorkomen, voeren wij een camera inspectie uit. De camera wordt door het rioolstelsel geleid om het probleemgebied te detecteren, waarna wij direct adequate maatregelen kunnen nemen: direct ontstoppen, reinigen of herstellen.

Stankoverlast

Last van stank in huis die u niet kunt verklaren? Dit heeft mogelijk te maken met een breuk of ondichte verbinding in uw riolering. Dit kan op veel verschillende plekken zitten. Door middel van een rookproef kunnen onze rioolspecialisten snel het probleemgebied opsporen.

Wierts Kernwaarden Iconen-15
Onze specialisaties in riooltechniek:
  • Rioolbeheer
  • Riool ontstoppen
  • Rioolinspectie
  • Rioolreiniging
  • Stankoverlast
  • Vochtproblematiek
  • Grondwerkzaamheden
  • Aanleg of vervangen van een riool
  • Opnieuw aanleggen van bestratingen
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Herstelwerkzaamheden

In de meeste gevallen kan een verstopping of stankprobleem vrij snel verholpen worden met onze moderne gereedschappen. Soms is het probleem echter zo ernstig, dat het wel nodig is om met enig hak-, breek- en graafwerk tot de kern van het defect te komen.

In deze gevallen biedt Wierts het voordeel dat wij aansluitend aan de reparaties aan het riool ook direct de herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om tegelzetters, loodgieters, stukadoors of bestratingsvakmensen, Wierts heeft alle vakgebieden in eigen huis. U krijgt bij ons dan ook uw eigen vaste contactpersoon voor alle werkzaamheden rondom uw riool. Zo hoeft u niet met meerdere partijen te plannen en te regelen en kan uw rioolprobleem zo snel en compleet mogelijk verholpen worden, zodat u weer lekker comfortabel kunt wonen of werken.

Lees ook meer over onze overige kernactiviteiten:

WordPress PopUp Plugin