Wie wij zijn

Over ons

Wij zijn Wierts, uw allround bouw- en kennispartner.
Voor nu én in de toekomst.

Of het nu gaat om ketensamenwerking in grootschalige verduurzamingsprojecten, 24/7 vastgoedservice, of kleinschalige renovaties en dagelijks onderhoud; de vakmensen van Wierts maken altijd het verschil.

24/7, 365 dagen per jaar zetten wij onze vakkennis, ervaring, betrokkenheid, flexibiliteit en innovativiteit maximaal in om de ambities van onze opdrachtgevers te realiseren, waarbij we graag de verwachtingen overtreffen.

Puur vakmanschap, korte lijnen en betrokken mensen met een grote passie voor het vak én de mens, zijn onze grootste kracht.

Wierts;
een écht familiebedrijf

Wierts is al sinds jaar en dag een écht familiebedrijf. Korte lijnen, een grote mate van vertrouwen in elkaar en altijd aandacht voor de mens. Lees hier meer over het ontstaan en de historie van Wierts:

1963

Oprichting van Wierts bv,
door Harry Wierts

Ontevreden met bepaalde ontwikkelingen in de wereld van de bouw, waarbij kwaliteit vaak ondergeschikt raakte aan prijs en tijd, waren voor Harry Wierts dé redenen om te starten met zijn eigen onderneming: Wierts BV.

Hierbij waren twee eigenschappen voor hem leidend binnen de werkwijze en bedrijfsvoering van Wierts, namelijk vakmanschap en kwaliteit.

Met deze twee eigenschappen leverde Harry Wierts werk met meerwaarde. Dit werd uiteraard gewaardeerd en zijn goede reputatie sprak zich al snel rond in de regio, waarmee het aantal klanten en projecten in rap tempo toenam. Vanuit de garage waar alles begonnen was, moest de zaak daarom al snel uitgebreid worden naar een nieuwe woning en loods in Ubachs over Worms, het huidige Landgraaf. Hiermee legde Harry Wierts de basis voor het bedrijf Wierts, zoals we dat vandaag de dag kennen.

1974

Overname Wierts bv door Mien Wierts & Herman Dassen

Na het overlijden van Harry Wierts in 1974 zette de echtgenote van Harry, Mien Wierts samen met dochter Toos Dassen-Wierts en schoonzoon Herman Dassen het bedrijf voort.

Een nieuwe fase bij Wierts breekt aan. De vakmanschap en kwaliteit die Wierts leverde aan haar opdrachtgevers, zorgde ervoor dat de vraag naar bekwame en betrouwbare vakmensen alleen maar toenam. Mensen die op dezelfde wijze werken als oprichter Harry Wierts en Herman Dassen: kwaliteit leveren, je vak verstaan tot in de puntjes en altijd streven naar tevreden klanten.

Tot vandaag de dag is dit nog steeds de vaste werkwijze van Wierts: je doet je werk zoals het hoort, je zegt wat je doet en je gaat met het huis van je klant om alsof het je eigen huis is.

1989

Uitbreiding en verhuizing naar de Rukkenerweg
te Landgraaf

In 1989 bleek de locatie in Ubachs over Worms alweer te klein voor Wierts. Wierts bleef continu groeien, waardoor ook het aantal medewerkers bleef toenemen.

De uiteindelijke keuze voor de locatie viel op industriegebied Rukkenerweg in Landgraaf, een plek waarop Wierts in de toekomst ook nog verder kan blijven groeien.

2015

De nieuwe generatie Wierts: zonen Bart & Rick Dassen

In 2015 nemen Bart & Rick Dassen, de zonen van Herman Dassen, het roer over en ontwikkelen met dezelfde visie op vakmanschap en kwaliteit Wierts verder uit tot een middelgroot bedrijf met een hecht team van 78 vakmensen uit alle disciplines rondom verbouw, renovatie en onderhoud. 

Zo heeft Wierts alle specialismen in eigen huis en kan zo in haar rol als allround bouw- en kennispartner blijven groeien. Samen met haar opdrachtgevers staat Wierts altijd garant voor een goed resultaat.

2016

Wierts is klaar voor de toekomst:
Vernieuwing van het Wierts logo en huisstijl en automatisering van binnen- & buitendienst

In 2016 was het bedrijf zoveel gegroeid ontwikkeld dat de tijd rijp was voor een volledig nieuwe huisstijl. Het logo en alle bijbehorende visuele elementen van Wierts krijgen een frisse, herkenbare en moderne look. 

Ook op andere vlakken innoveert Wierts verder, bijvoorbeeld in de communicatiemiddelen tussen binnen- en buitendienst, maar ook met de opdrachtgevers in de vorm van een DICO koppeling tussen eigen en externe plan- & beheersystemen. 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam op locaties in heel Limburg, met de nadruk op Midden en Zuid Limburg.

WordPress PopUp Plugin