Missie, visie & kernwaarden

Onze missie: Wat wij doen en waarom

Bouwen aan een betere leef- en werkomgeving

De mens staat bij Wierts altijd centraal.
Als bouwpartner is het dan ook onze missie om actief bij te dragen aan het geluk, comfort en de gezondheid van gebruikers en bewoners.

Ook willen wij altijd de best mogelijke partner zijn voor onze opdrachtgevers en hen op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen en ontzorgen.

Dit houdt in dat wij onszelf continu uitdagen en blijven ontwikkelen, waardoor we innovatieve werkwijzen en maatwerk oplossingen kunnen creëren, waar onze opdrachtgevers mee vooruit kunnen.

Samen met onze opdrachtgevers creëren onze vakmensen hoogwaardige en duurzame oplossingen die bijdragen aan de best mogelijke woon- en werkcondities voor mens, samenleving en milieu.

Onze visie: Wat wij willen bereiken

Bouwen aan het
welzijn van morgen

Met 50 jaar aan ervaring zijn continuïteit en groei onze belangrijkste drijfveren. Want alles wat we vandaag doen heeft impact op morgen.

De wereld van de bouw verandert in rap tempo. Opdrachtgevers zijn veeleisender dan ooit en bouwregels waren nog nooit zo streng. Tegelijkertijd zijn efficiëntie, flexibiliteit en multifunctionaliteit van gebouwen en materialen het hoogste goed. Dit vraagt om verrassende en vernieuwende ideeën.

Wierts bouwt en denkt altijd in oplossingen. Het is onze ambitie om in onze rol van bouwpartner verder te blijven groeien. Door in de initiatie- en ontwikkelfasen eerder betrokken te worden en mee te kunnen denken in de werkwijze rondom grootschalige projecten, kan Wierts écht het verschil maken. Zo kan Wierts haar vakmanschap, ervaring en kennis optimaal inzetten van begin tot eind en haar opdrachtgevers optimaal ontzorgen; van planning tot en met de communicatie met gebruikers of bewoners.

Waar wij voor staan

Onze kernwaarden

Als professioneel en toegankelijk bouwbedrijf heeft Wierts als missie om de best mogelijke partner te zijn, of het nu gaat om samenwerking met grotere opdrachtgevers, of om de woningeigenaar die ons benaderd voor een kleiner klusje.

Onze kernwaarden zijn dan ook altijd leidend in onze werkwijze:

Vakkundig

Wierts staat al 60 jaar voor vakmanschap en kwaliteit. Elke Wierts medewerker is dan ook een specialist in zijn eigen discipline.

Onze vakmensen zijn onze grootste kracht en elke medewerker is medeverantwoordelijk voor ons succes.

Meedenkend & oplossingsgericht

Alles wat aandacht krijgt, groeit. Zo ook onze opdrachtgevers. Wij denken daarom waar mogelijk altijd actief met hen mee.

Alleen zo kunnen wij elke dag opnieuw de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Op Wierts als bouwpartner kan men bouwen én vertrouwen.

Duurzaam

Wierts is duurzaam. In alles wat wij doen zijn wij gericht op het creëren van duurzame oplossingen en lange-termijn relaties met onze opdrachtgevers én medewerkers. Hiermee is duurzaamheid voor ons niet alleen een kernwaarde, maar ook bepalend voor onze volledige werkwijze, communicatie en bedrijfscultuur.

Proactief

Wij streven ernaar om voor onze opdrachtgevers een échte bouwpartner te zijn.

Daarom blikken wij altijd vooruit, behouden het overzicht en zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en bouwkundige oplossingen om hen zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen en ontzorgen in alle facetten rondom het project.

Verantwoordelijk

Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het succes en welslagen van onze opdrachtgevers, maar ook voor de maatschappij, omgeving en het milieu.

Deze hoge mate van verantwoordelijkheid zie je terug in alle facetten van onze werkwijze, processen en communicatie.

Partner

De meerwaarde van Wierts voor onze opdrachtgevers is dat wij als kennis- en bouwpartner werken in het verlengde van onze opdrachtgevers.

Samenwerken, meedenken, korte communicatielijnen en een open houding zijn hierbij cruciaal. Samen met onze opdrachtgevers staan wij garant voor een goed resultaat.

WordPress PopUp Plugin