Je huis is je veilige haven, daar wil je zo lang mogelijk blijven wonen. Ouderdom of een handicap kunnen er echter voor zorgen dat dagelijkse handelingen en verzorging geen vanzelfsprekendheid meer zijn.  De eigen vrijheid komt in het gedrang.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat iedereen zo lang mogelijk in het eigen huis kan wonen.

Weer comfortabel en veilig wonen

Al met kleine oplossingen en aanpassingen wordt het wooncomfort én de veiligheid van bewoners vergroot:

Voorkeurspartner 
Al een groot aantal jaren zijn wij voorkeursleverancier voor woningaanpassing voor verschillende partijen. Omdat iedereen veilig moet kunnen wonen.

  • woningverenigingen
  • gemeenten
  • verzorgingshuizen
  • gemeenschapshuizen
  • particulieren

Bouwkundige aanpassingen

Naast de kleine, praktische hulpen in huis zorgen wij ook voor bouwkundige aanpassingen in de woning. Aanpassingen die voor nog meer comfort en veiligheid zorgen:

Geen rompslomp

Door onze ervaring in woningaanpassing weten wij wat er nodig is om alle formaliteiten in orde te maken. Aanvragen, offertes, vergunningen en correspondentie met gemeenten en zorgverlener, wij weten de weg. Wij helpen u er graag bij.

Kunnen we helpen?

Is uw woning wel veilig en comfortabel genoeg voor de toekomst?

We komen graag bij u kijken om de mogelijkheden te bespreken.

045-532 48 99

Ik ben nu de trotse eigenaar van een zonne-energie systeem van 4 kWp op mijn lessenaarsdak met een flauwe helling. Wierts is gevraagd door de panelenleverancier om ze te installeren. Bij de intake is geconstateerd dat er blazen onder het bitumen zaten. Het is onverstandig dit probleem niet op te lossen omdat je natuurlijk 25 jaar geen dakproblemen wil hebben onder de zonnepanelen. Ik heb alle hulp en ondersteuning van Wierts gekregen om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig was er geen vochtprobleem maar de dakbedekking moest vernieuwd worden. De dakdekkers waren zeer vriendelijk en hebben kwalitatief goed werk geleverd. We hebben deze week de officiele oplevering gehad en nog enkele nazorgpuntjes naar volle tevredenheid opgelost.

Dhr. Miltenburg uit Schinnen

Medio 2012 in eerste instantie een offerte opgevraagd voor renovatie van de badkamer en het toilet. Offertes opvragen doet iemand meestal op meerdere plaatsen t.b.v. prijsvergelijking. Van een leverancier kreeg ik een offerte die een A4 besloeg. Van de firma Wierts kreeg ik een uitgebreide offerte, waarin verantwoording werd afgelegd tot het laatste spijkertje. Uiteraard heb ik voor die offerte gekozen. Hetzelfde heb ik gedaan voor renovatie van het dak, van het dak van de aanbouw en voor het betegelen van een gang. Ik ben uitermate tevreden over de wijze van offreren, de begeleiding tijdens de renovatie, en de deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers die aan de uitvoering van het bovenstaande hebben meegewerkt.

Mw. Zimmermann uit Kerkrade

De werkzaamheden bestonden uit het verbouwen van de badkamer. Natuurlijk zit dan wel eens iets tegen maar dit werd deskundig en snel opgelost. Wij kunnen helemaal niets negatiefs bedenken, al zouden we willen. Als materiaal al later werd geleverd wisten wij dit ruim van te voren. De kwaliteit en deskundigheid, de betrokkenheid en de adviezen van de mensen die hier dagelijks waren hebben we als meer dan prettig ervaren. De afwerking tot in het kleinste detail, de zorgvuldigheid en de gehele nazorg hebben indruk op ons gemaakt. Wij hebben een prachtige badkamer

Fam. van Loo uit Kerkrade

lees meer reviews op klanten vertellen

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?