PARTNERSCHAP

Partner zijn voor een opdrachtgever. Zo zien wij onze rol. Samenwerken. Open zijn. Sámen kom je tot de mooiste resultaten. Dat is ook de manier waarop de meest waardevolle partnerships ontstaan. Langdurige relaties. Waarin je weet wat je aan elkaar hebt. Waarin je op elkaar kunt bouwen.

Onze manier

Wierts is een bouwpartner met alle specialismen in huis die nodig zijn voor verbouw- en renovatieprojecten. Daar zit onze kracht. Projecten die vragen om ervaring, kunde en inzicht. Want dan heb je te maken met bestaande situaties die een specifieke oplossing vragen, die niet opgelost kunnen worden met een kant en klare standaardaanpak. Dan heb je het over ervaring die je nodig hebt. Dan heb je het dus over écht vakmanschap. Én je hebt te maken met mensen. Mensen die een probleem hebben in huis. Bij wie je thuís over de vloer komt. Dan moet je als vakman luisteren, meedenken en met de juiste oplossing komen. En je werk op een kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren.

Kwaliteit zit voor ons niet alleen in het werk dat we doen, maar ook hoe we het werk achterlaten. Even met een bezem door de kamer als je vertrekt. Even ’s avonds een pad maken zodat bewoners goed hun huis kunnen bereiken als je buiten aan de slag bent. Dat soort dingen. Klein, maar een wereld van verschil voor de klant.

Het zijn principes en waarden die voor ons ál-tijd gelden. Of het nu een toiletje is of het volledige onderhoud van een wijk. Het gaat om de juiste oplossing, om vakmanschap en om mensen.

 

Onze basis

Harrie Wierts legde 50 jaar geleden de basis. Hij durfde de stap te zetten naar een eigen zaak. Twee dingen waren voor hem belangrijk: vakmanschap en kwaliteit. Daar stond hij voor. Hij zag namelijk te veel gerommel in de markt, zo wilde hij niet werken. De garage van Harrie’s en Miens huis in Benzenrade fungeerde als hoofdkantoor. Al gauw werd Harrie’s werk opgemerkt en gewaardeerd. De garage moest al snel plaats maken voor een woning en loods in Ubach over Worms, het huidige Landgraaf. Toen het noodlot toesloeg en Harrie overleed, schakelde Mien haar schoonzoon Herman Dassen in. Samen zetten ze de schouders eronder.

Hand in het vuur

Een nieuwe fase bij Wierts brak aan. Waar Herman aan de slag was, kreeg hij steeds vaker de vraag: ‘Herman, weet je niet ook een goede timmerman? En een stucadoor?’ Herman klopte aan bij andere vakmannen die hun vak verstonden en die op dezelfde manier hun werk én opdrachtgever benaderden: je doet je werk zoals het hoort, zegt wat je doet en je gaat met het huis van je klant om zoals je dat bij jou thuis ook doet. Stuk voor stuk mannen voor wie hij zijn hand in het vuur durfde te steken.

Nog steeds is dit onze manier van werken: kwaliteit leveren, je vak verstaan en streven naar tevreden klanten. Zo zijn we ooit begonnen, daar zijn we sterk in en dat blijft ook zo in de toekomst.

Woningvereniging, projectontwikkelaar of vastgoedinvesteerder, iedereen waardeert onze aanpak. Ook verzekeringsmaatschappijen schakelen ons in als vaste partner voor het herstellen van schades bij hun klanten.

 

Een project of klus die op de goede manier uitgevoerd moet worden? Neem contact met ons op en we maken een afspraak.

045-532 48 99

Kunnen we helpen?