Verduurzaming van 172 Woningen Generaalsbuurt Heerlerbaan

In Heerlen zijn we in augustus 2020 in opdracht van Weller gestart met het verduurzamen van de 172 woningen in de Generaalsbuurt. Bij dit grote renovatieproject worden de woningen aan de Hodgesstraat, Herlongstraat, Pattonstraat, Keerweg, Caumerboord en de September 1944 van energielabel D getild naar een gemiddeld energielabel A. Dat betekent naast een stijging van het wooncomfort voor de bewoners een aanzienlijke daling van de energierekening.
Read More

Verduurzaming van 86 Woningen Molenberg Heerlen

Voor Wonen Zuid is SWB (Samenwerkingsovereenkomst bij Wonen Zuid met Elektro Scheppers, Wierts en Botterweck) bezig om in de wijk Molenberg te Heerlen de daken te verduurzamen. Het gaat dan om de pannendaken van de woningen en de platte daken van de aanbouwen plus de bergingen.
Read More

Asbestsaneringen en Dakrenovatie Tegelfabriek Maastricht

In 2019 heeft Wierts een aanvraag ontvangen voor het saneren van een asbesthoudend dak bij een tegelfabriek in Maastricht. Hierbij heeft de opdrachtgever ons tevens gevraagd om een plan van aanpak op te zetten voor deze asbestsanering. Het bijzondere hieraan was dat in de fabriek de productie doorliep. Samen hebben we een stappenplan gecreëerd, waarbij de fabriek draaiende bleef en de veiligheid gewaarborgd was.
Read More
WordPress PopUp Plugin